Plaže Podgore

Pronaći savršenu plažu na ljetovanju mnogima nije trivijalan zadatak. Podgora u tom slučaju nudi ponešto za svakoga. Sve plaže povezuje kristalno plavo more i predivan, čist okoliš. Kupanje u moru i sunčanje, upotpunit će pogled na Biokovo koje svojom masivnošću stvara dinamičnu vizuru. Doživite život s razglednice

Savršen spoj hlada, sadržaja i ljepote plaža pronađite u Podgori i uvjerite se da su plaže Makarske rivijere najlijepše na cijelome Jadranu, ako ne i šire.

Centar Podgore
Najposjećenije plaže u Podgori u samom su centru i nude mnoštvo sadržaja. Nalaze se tik do šetnice na kojoj, uz piće i domaću kuhinju, možete uživati u čistom moru i žarkom suncu. Ovdje je uvijek živo i lako pronaći dobro društvo i atmosferu ili zaigrati picigin. Najpoznatija i najveća plaža u centru nalazi se ispred poznatog hotela Medora Auri. Prilagođena je i za osobe s invaliditetom jer ima rampu za pristup te dizalo za spuštanje u more.

Plaža Plišivac

Nešto sjevernije od centra nalazi se najljepša podgorska plaža, Plišivac. Borovi koji okružuju uvalu nude ugodan hlad na najtoplije ljetne dane i okružuje plažu nezamijenjivim mirisom borovine i morske soli. Ova je plaža često puna ljudi i zabave pa ju preporučamo ako tražite party i dobro društvo.

Plaža Dračevac
Par minuta hoda sjeverno od centra naići ćete na 400 metara dugu plažu okruženu gustom borovom šumom. Plaža Dračevac poznata je nudistička oaza za naturaliste koja nudi privatnost svima koji je žele. Na plaži nema ugostiteljskih objekata, tuševa i svlačionica, no prirodna ljepota će nadoknaditi sve što ste mislili da bi vam moglo nedostajati.

Plaža Garma

Male plaže u uvalama Garme su skrovite. Šum valova i cvrčanje cvrčaka jedina su buka koju ćete ovdje čuti. Plaža je prekrivena šljunkom i kamenjem te okružena malim hridima i borovom šumom. More je ovdje predivne tirkizne boje.

Plaža Sutikla
Plaža Sutikla nalazi se u neposrednoj blizini istoimenog kampa, a ima i velik broj kafića i restorana. Sama plaža je uska i često ispunjena mlađim ljudima željnim dobre zabave koje ovdje uvijek ima. Prilaz u more je blag i savršen za partiju - dvije picigina.

Plaža Čaklje
Šljunčana plaža koja se nalazi u južnom dijelu Podgore nudi brojne ugostiteljske objekte u blizini i puno prirodnog hlada borova. Ulazak u more je blag i postepen.

Naše preporuke