Omogući pristupačnost

OUTDOOR PODGORA 2021.

29.05.2021.
Lokacija: Podgora

 

Vikend, posljednji u svibnju rezerviran je za prvo izdanje nove i inovativne outdoor manifestacije, pravog sportsko-rekreativnog festivala pod imenom „Outdoor Podgora“. Festival u subotu 28. svibnja donosi zanimljive utrke – biciklistički Gran Fondo te čak dvije trase Trail trčanja, a uz bogati popratni program osigurane su i promotivne cijene smještaja te – lijepo vrijeme.

Natjecatelji koji se žele okušati u biciklističkoj utrci oko Biokova ili trail trčanju po njegovim obroncima još stignu osigurati startnine za koje vrijedi posebna akcija 4+1. Startnine i sve informacije o festivalu „Outodoor Podgora“ mogu se pronaći na njegovoj službenoj stranici www.outdoor-podgora.com .


odgora, zajedno s nizom destinacija s područja Makarske rivijere, Dalmatinske zagore te, posebno važno, Biokova, ubrzano izgrađuje modernu i konkurentnu cikloturističku ponudu. Riječ je o izuzetno važnom i brzorastućem trendu održivog turizma koji temeljnoj turističkoj ponudi pruža diversifikaciju, produžuje sezonu te stvara iznimnu dodanu vrijednost, a pokazao je i otpornost na pandemijske izazove.

Naše preporuke