Omogući pristupačnost

Najpoznatije plaže Makarske rivijere

Dobra prometna povezanost s obližnjim mjestima pruža idealnu priliku za posjet nekoj od obližnjih plaža Makarske rivijere. Počastite se cjelodnevnim izletom na jednu od najljepših plaža Jadrana.

Plaža Punta rata - Brela
20-ak kilometara od Podgore se nalazi Forbes-ov izbor za jednu od najljepših plaža svijeta. Punta rata u Brelima nagrađena je Plavom zastavom za čistoću mora do kojeg vodi sitan šljunak i pijesak. Vole je obitelji s djecom jer pruža sve što je potrebno za cijelodnevni boravak uz more.

Plaža Nugal - Makarska

Skrivena na poluotoku Osejava, tek kilometar južno od centra Makarske, nalazi se pravi nebrušeni dragulj Makarske rivijere.Savršena za nudiste, avanturiste i turiste željne avanture jer jedino pješačeći pola sata kroz šumu možete doći do ovog netaknutnog okruženja. Na plaži Nugal nećete zateći uredan i održavan okoliš, već pravu divlju prirodu.

Plaža Tučepi
U mjestu Tučepi nalazi se najduža plaža Makarske rivijere, dugačka čak 4 kilometra. Šljunčani pojas okružen borovom šumom sa svim potrebnim sadržajima nudi sve što vam može zatrebati za lagodan dan na plaži. Iznad plaže nalazi se duga šetnica s mnoštvom trgovina i ugostiteljskih objekata što posebno pogoduje obiteljskim posjetima ili cjelodnevnom izletu na plažu s prijateljima.

Naše preporuke