Omogući pristupačnost
Dječji sadržaji

Dječji sadržaji

Podgora pruža zabavu i za najmlađe turiste i posjetitelje. Osim kupanja i igre na plažama koje su savršene za djecu zbog blagog nagiba i čiste morske vode, djeca se mogu zabaviti i drugim sadržajima koji se nude u Podgori i u okolici.

Dječje igralište - Trg Don M. Pavlinovića

Najmlađi se mogu zabaviti u parku na Trgu Don Mihovila Pavlinovića koji je opremljen igralištem za djecu. Od penjaljica i ljuljački do tobogana i vrtuljka, tu je sve što vaše maleno može poželjeti dok vi uživate u prekrasnom pogledu na more koje je tek par metara od Trga.

Trampolin

Dok ujutro šećete s djecom, skoknite do trampolina i kupite djeci par minuta zabave. Oni će vrištati od sreće, a vi ćete dobiti zasluženi predah da popijete kavu ili samo sjednete i napunite baterije za ostatak dana.

Vlakić

Izbjegnite žarko sunce i Podgoru obiđite u turističkom vlakiću koji će vas provesti kroz sve zanimljive lokacije u mjestu.

Aqua park

Dojadi li vama i djeci plivanje, picigin i luftić, od dodatnih morskih aktivnosti možete isprobati Aqua park na gradskoj plaži i začiniti svoje dnevno brčkanje.

Naše preporuke